Informace obecního úřadu

Prohlížíte starou verzi stránek. Nová je k dispozici na www.olomucany.cz

Obecní úřad Olomučany oznamuje, že v souvislosti se záhájením výstavby nové splaškové kanalizace bude od neděle 5.dubna prováděno místní šetření u jednotlivých rodinných domů. Místní šetření bude provádět projektant firmy Vejtasa s.r.o. pan Ing. Lubomír Horák. Místní šetření bude probíhat za přítomnosti jednoho zastupitele. O místním šetření budou vlastníci včas písemně informováni dopisem s uvedením přesného data a času návštěvy. Obecní úřad prosí všechny účastníky o spolupráci a součinnost s projektantem.

Upozorňujeme spoluobčany, že na obecním úřadě jsou stále k dispozici látkové roušky. Zájemci mohou volat na telefon 733 625 292 nebo 602 786 618.

Upozorňujeme občany, že s ohledem na současnou situaci v souvislosti s šířením nákazy koronavirem nebude v sobotu 4. dubna otevřen sběrný dvůr. V nejnutnějších případech volejte starosty obce k dojednání termínu individuální návštěvy sběrného dvora.

Vodárenská akciová společnost , a.s., oznamuje, že od pondělí 6. dubna 2020 se budou v naší obci provádět pravidelné odečty vodoměrů. S ohledem na současnou situaci v souvislosti s koronavirem nebudou odečty prováděny fyzicky zaměstnanci VAS, a.s. je možné zanechat stav vodoměru na lístku na viditelném místě. Pokud tak neučiníte, najdete ve schránce informace s kontaktními údaji, na které je možné stav vodoměru nahlásit. VAS děkuje za pochopení a spolupráci.